Beyaz Kremalı Çilekli
Pasta Tarifi Nursel’in Mutfağı
Malzemeler:
1 tane hazır pandispanya
Yarım kilogram kadar çilek
Kreması İçin Malzemeler:
1 su bardağı ölçüsünde labne
1 su bardağı ölçeğinde krema
1 su bardağı ölçeğinde pudra şekeri
Islatmak İçin Malzemeler:
1 çay bardağı ölçüsünde su
2 çorba kaşığı kadar toz şeker
Üzeri İçin Malzemeler:
150 gram kadar beyaz çikolata
Pandispanyamızı yatay bir şekilde ortadan 2 ye ayırıyoruz.
Böldüğünüz pandispanyanın kenarlarına reçel sürün ve üstüne diğer kısmı kapatın.
Pandispanyayı şekerli su ile ıslatıp boş bir kabın içerisinde labne, krema,
vanilya ve şekeri çırpıyoruz. Pastayı krema ile kaplayıp ortasına çilekleri
serpiştirdikten sonra beyaz çikolata serpiştirin. Nurselin mutfağı Beyaz Kremalı Çilekli Pasta tarifi servise
hazırdır.
AFİYET OLSUN.