Anasayfa » » İğne Oyası

İğne Oyası

İğne oyası

İğne oyası geçmişten günümüze kadar gelen bayanlar tarafından çok sevilen bir el işi sanatıdır. Genellikle iğne oyası yazma kenarlarına ve havlu kenarlarına uygulanan bir örgü türüdür, ancak seccade, tespih, kolye ve benzeri bir çok alanda da kullanılmaktadır.



İğne oyaları

İğne oyası ile alakalı bilgi almak ya da öğrenmek isteyenler web sitemizde yayımlanan iğne oyası yapımı videolarını izleyebilir veya büyükşehirlerde oturanlar için belediyeler tarafından ücretsiz kurslar düzenlenmektedir. Sizlerde bu kurslara başvuru yaparak kolayca iğne oyası öğrenebilirsiniz.

İğne oyası modelleri

İğne oyası yapmayı öğrendiniz ve yeni örnekler tasarlamayı mı planlıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz http://www.igneoyasi.org/ adresli web sitemizi ziyaret ederek binlerce örneğe ulaşabilir, telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirebilir kolayca inceleyerek yeni modeller tasarlayabilirsiniz. Oyalar ile alakalı her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz bir web sitesi olan igneoyasi.org en güncel örnekleri sizler için paylaşarak bu sanatı gelecek nesillere aktarmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. İğne oyası yapan bir çok hanım bu işi sadece bir hobi değil de gelir sağlamak için de yapabilmektedir. Örneğin yazma kenarı iğne oyası yapıp çevresine veya internet üzerinden satışa çıkartarak bu işten ciddi gelirler elde eden, ailesine katkıda bulunan bayanlar bulunmaktadır. Sizlerde iğne oyasını hem bir hobi aracı olarak yapabilir aynı zamanda aile bütçenize gelir kaynağı oluşturabilirsiniz. İğne oyası modellerimizi nasıl satabilirim diyenler örneklerinizi sanal market, gittigidiyor, sahibinden tarzı dükkan açılabilen online e-ticaret sitelerinden satışa çıkartabilirsiniz.
İğne oyası öğrenmek isteyenlere tavsiyelerimiz sabırlı olmanız, asla vazgeçmemeniz ve eğitim videoları izlemenizdir. Kısa süre içerisinde basit örneklerden yola çıkarak bu sanatı öğrenmiş olacaksınız. Bu sayede artık sevdiklerinize kendi el emeğinizle hediyeler yapabilirsiniz. Boş zamanlarınızda hem eğlenip hem de para kazanabileceğiniz bir sanattır iğne oyası. Web sitemizi ziyaret etmeyi ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmeyi unutmayınız. Her gün yeni bir örnek her gün yeni bir fikir sloganıyla paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Sağlıcakla kalın. igneoyasi.org