Anasayfa » , » Nurselin Mutfağı Kuru Helva Tarifi

Nurselin Mutfağı Kuru Helva Tarifi



Kuru Helva Tarifi

Kuru Helva Malzemeleri:
1 kilo un
Yarim kilo tereyağı
Yarim kilo kitlama şeker
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz






Kuru Helva Hazırlanışı:
Tereyağını bir tencereye koyup eritin. Eriyen yağa unu az az ekleyerek helva kıvamına getirin. Pişen helvanın altını kapatarak biraz ılıtın. Bu sırada kıtlama şekerleri dövün. Ilıyan helvaya dövdüğünüz şekeri ekleyin. Sonrasında cevizin yarısını ufalayın içerisine ekleyerek karıştırın. Bir kaba alarak üzerine cevizleri serperek servis edin.

Bu harika Kuru Helva Tarifi‘ni ekranlarda paylaşan Nurselin Mutfağı yemek tarifi programına emeği geçenlere teşekkürler.

Nurselin Mutfağı Kuru Helva Tarifi, Nurselin Mutfağı Kuru Helva Tarifi 18.02.2016, nurselin mufağı ankara Kuru Helva Tarifi, ankara Kuru Helva Tarifi, nurselin mutfağı cuma Nurselin Mutfağı Kuru Helva Tarifi, nurselin mutfağı mehtap hanım Kuru Helva Tarifi, nurselin mutfağı yeni bölüm Kuru Helva Tarifi, Kuru Helva Tarifi ankara Kuru Helva Tarifi


0 yorum:

Yorum Gönder