Anasayfa » , » Kremalı Mantarlı Et Tarifi

Kremalı Mantarlı Et Tarifi


Kremalı Mantarlı Et Tarifi

Malzemeleri:
300 gram dana bonfile
15-20 adet kültür mantarı
2-3 diş sarımsak
2 su bardağı krema
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı







Hazırlanışı:
Bonfileleri ince uzun şeritler halinde kesin. Mantarları ince kesin. Sarımsağı kıyın. Bir tavaya zeytinyağı ekleyip kızdırın. Mantarı ilave edip dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin. Sarımsakları ekleyin, kavurun. Krema ve baharatları ekleyip 5-10 dakika kısık ateşte tıkırdatın. Ayrı bir tavada, tava iyice kızdıktan sonra tuz ve karabiberle lezzetlendirdiğiniz etleri dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin ve sıcak servis edin.



0 yorum:

Yorum Gönder