Anasayfa » , » Cipsli Parmak Tavuk Tarifi Cipsli Parmak Tavuk Nasıl Yapılır?

Cipsli Parmak Tavuk Tarifi Cipsli Parmak Tavuk Nasıl Yapılır?


Ardanın Mutfağı nda Cipsli Parmak Tavuk Tarifini izledik, ekranlarda izlediğimiz tarif:
Cipsli Parmak Tavuk  Tarifi
Cipsli Parmak Tavuk Malzemeleri; 
500 gr tavuk göğüs
2 su barağı ufalanmış mısır cipsi
1 su bardağı krema
100 gram taze kaşar - Rende
1 adet yumurta
 Tuz
Karabiber
2 su bardağı kırılmış mısır cipsi – bulamak için



Cipsli Parmak Tavuk Hazırlanışı; 
Bir kasede krema, yumurta, kaşarpeyniri ve cipsi karıştırın, baharatlarını ekleyin. Tavukları tek tek bu harç ile kapladıktan sonra tekrar mısır cipsine buladıktan sonra fırın tepsisine dizin. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.


0 yorum:

Yorum Gönder