Anasayfa » , , , » Ayşe ( Ayshe) Akın Kimdir?

Ayşe ( Ayshe) Akın Kimdir?

Ayşe Akın

1992 Brüksel doğumlu olan Ayşe Akın, genç şarkıcı ve oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cem Belevi ile Kim Ne Derse Desin düeti ilk kez ve sadece netd Müzik’te yer aldı. Sesi kadar danslarıyla da büyüleyen Ayşe Akın müzik dünyasında ise Ayshe Feat olarak biliniyor.

Eski Belçika güzeli, dört dil bilmektedir. Yurt dışında yaşadığı için adında ki Ş harfini S diye okuduklarından dolayı ismini Ayshe olarak değiştirdiğini ifade eden güzel yıldız Türk örf ve âdetleriyle mi yoksa Belçika kültürüyle mi büyüdünüz sorusuna Evde tamamen Türk âdetleri hâkimdi cevabını vermiş.

Henüz 4 yaşındayken annesinin kendisini ajansa kaydetmesiyle daha o yaşlarda fotomodellik yapmıştır. 18 yaşındayken Futbolcu Önder Turacı ile evliliği çok konuşuldu.



Üç dört ay süren ilişkileri sonucu Türkiye’de nikâh yaparak Belçika da oalcak olan düğüne iki hafta kala ayrıldılar.

Muhteşem Yüzyıl Seçmelerine girerek Altı ay sonra İtalyan bir prenses karakteri için çağrılan genç yıldız arkadaşıyla birlikte gitmiş olduğu bir ses yarışmasında oturduğu yerde şarkı söylerken DMC’nin patronu Samsun Demir’in ilgisini çekmişti.

Ayşe Akın instagram: https://www.instagram.com/akinayshe/
Ayşe Akın twitter: https://twitter.com/akinayshe







Ayshe feat. Cem Belevi - Kim Ne Derse Desin

Etiketler: Ayshe, Ayshe Kim, Ayshe Kimdir, Ayshe Nereli, Ayshe Gerçek Adı, Ayshe Şarkıları, Ayshe Resimleri, Ayshe Yaşı, Ayshe Videoları, Ayshe Feat, Ayshe Feat Kim, Ayshe Facebook, Ayshe Twitter Adresi