Anasayfa » » Fiyonk Çörek Tarifi Nurselin Mutfağı TOKAT 23 Mart 2015

Fiyonk Çörek Tarifi Nurselin Mutfağı TOKAT 23 Mart 2015



Fiyonk Çörek Tarifi Nurselin Mutfağı Tokat 23 Mart 2015
Hamuru İçin Malzemeler:
3 su bardağı un
2 su bardağı ölçüsünde su 
 
İçi İçin Malzemeler:
Çikolata
Fındık

Fiyonk Çörek YAPILIŞI Nurselin Mutfağı:
Yumuşak bir hamur yoğurduktan sonra onu 7 eşit parçaya bölüyoruz. Her parçayı incecik açtıktan sonra üzerine çikolata sürüp fındık serpiştirip diğer katı koyuyoruz. 7 katıda böyle üst üste hazırladıktan sonra rulo biçiminde sarıyoruz. Ruloyuda 7 parçaya bölüp elimizle ince ince yuvarlıyoruz ve düğüm atıp şeklini veriyoruz. 200 derece fırında piştikten sonra hazırdır. Nurselin Mutfağı Fiyonk Çörek Tarifi servise hazırdır.
AFİYET OLSUN.



Etiketler:
Fiyonk Çörek tarifi nurselin mutfağı, nurselin mutfağı 23 Mart, nurselin mutfağı Tokat, Nursel’in Mutfağı, mart nurselin mutfağı, fiyonk çörek tarifi tokat,


0 yorum:

Yorum Gönder