Anasayfa » , , , » 2015 Tığ İşi Örgü Modelleri

2015 Tığ İşi Örgü Modelleri



2015 TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELLERİ

   Tığ modelleri her zaman çok değerli olmuştur. Özellikle geçmiş zamanlarda genç kızlara çeyiz olarak bırakılan bu işler bir ara popülerliğini yitirse de, günümüzde tekrar sahip olduğu değere kavuşmuştur. Bu kadar değerli olmasının sebebi ise yapımının sabır ve beceri gerektirmesinden kaynaklanır. Bu modeller diğer örgü modelleri gibi her kadının kolaylıkla yapabileceği örgü örneklerinden değildir.

    Önceden daha çok masa örtüsü ya da eşyaların üzerine örtmek amacıyla kullanım daha yoğundu. Özellikle bu sene 2015 tığ modeli örneklerinde, tığ işi hırkalar ve bluzlar oldukça moda oldu. Bunun yanı sıra aksesuar olarak da fularlar ve birbirinden şık kolyeler de çok moda olacak. Tercih edilen değişik renklerdeki iplerle yapılan tığ işi bere ve atkılar, inanılmaz şık ve dikkat çekici duruyor. Tığınızın numarasına uyan bir ip alarak, kısa bir süre de kendinize de şık şeyler örebilirsiniz.
   En son tığ modelleri örneklerinde birbirinden güzel perde, masa veya yatak örgü modellerini de görebileceksiniz. Ayrıca bizden size bir tüyo, bu sene özellikle perdelerde tığ işi modeller çok moda olacak! Eğer yeterli sabrınız varsa, en az bir odanıza tığ işi perdeler örmenizi öneririz. Yanı sıra evinizdeki havlu ya da örtülere uyumlu olan çeşitli modeller örerek bunları istediğiniz yerlere ekleyebilirsiniz. Hem çok şık hem de çok güzel duran minik detayları eğlenerek yapabilirsiniz.