Anasayfa » , » Kolay Turşu Tarifi Nurselin Mutfağı

Kolay Turşu Tarifi Nurselin Mutfağı



Kolay Turşu Tarifi Nurselin Mutfağı

1 Kavanoz İçin Malzemeler:

Kornişon şeklinde salatalık
1 kahve fincanı kadar sirke
1 yemek kaşığı kadar iri tuz
1 tatlı kaşığı kadar toz şeker
3 diş sarımsak
Kaynatılmış su

Kolay Turşu Yapılışı:

Salatalıkları güzelce yıkayıp kavanozumuzun içerisine diziyoruz. İçerisine sarımsak, sirke, tuz ve toz şekeri ekliyoruz. Kavanozu ağzına kadar kaynamış su ile doldurup kapağı hava almayacak şekilde çok sıkıca kapatıyoruz. Kavanozu tersine çevirip 1 gece böyle beklemesini sağlıyoruz. 2 hafta kadar kavanozu serin bir yerde muhafaza ederek servise hazır hale getiriyoruz.

Nurselin Mutfağı Ağlayan Kek Tarifi
Nurselin Mutfağı Cevizli Su Böreği Tarifi
Nurselin Mutfağı Balkabağı Dolması Tarifi
Nurselin Mutfağı Pahlili Pilav Tarifi
Nurselin Mutfağı Gömlek Kadayıf Tarifi
Nurselin Mutfağı Patatesli Tokat Katmeri Tarifi
Nurselin Mutfağı Etli Lahana Dolması Tarifi
Nurselin Mutfağı Sebzeli Kiş Tarifi
Nurselin Mutfağı Beyaz Çikolatalı Pasta Tarifi
Nurselin Mutfağı Patatesli Pastırmalı Poğaça Tarifi
Nurselin Mutfağı Selanik Gevreği Tarifi
Nurselin Mutfağı Yağ Mantısı Tarifi İzle
Nurselin Mutfağı
Tatlı Tarifleri
Ardanın Mutfağı


0 yorum:

Yorum Gönder