Fiyonk Çörek
Tarifi Nurselin Mutfağı Tokat 23 Mart 2015
Hamuru İçin Malzemeler:
3 su bardağı un
2 su bardağı ölçüsünde su
İçi İçin Malzemeler:
Çikolata
Fındık
Fiyonk Çörek YAPILIŞI Nurselin
Mutfağı:
Yumuşak bir hamur yoğurduktan sonra onu 7 eşit parçaya
bölüyoruz. Her parçayı incecik açtıktan sonra üzerine çikolata sürüp fındık
serpiştirip diğer katı koyuyoruz. 7 katıda böyle üst üste hazırladıktan sonra
rulo biçiminde sarıyoruz. Ruloyuda 7 parçaya bölüp elimizle ince ince
yuvarlıyoruz ve düğüm atıp şeklini veriyoruz. 200 derece fırında piştikten
sonra hazırdır. Nurselin
Mutfağı Fiyonk Çörek Tarifi servise
hazırdır.
AFİYET OLSUN.
Etiketler:
Fiyonk Çörek tarifi nurselin mutfağı, nurselin mutfağı 23
Mart, nurselin mutfağı Tokat, Nursel’in Mutfağı, mart nurselin mutfağı, fiyonk
çörek tarifi tokat,