Anasayfa » , , » Göbek Eriten Madde Nedir ?

Göbek Eriten Madde Nedir ?

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay tarafından yapılan açıklamada,

Evde doğal ağrı kesici yapımı bizlere anlattı.
- Yarım çay bardağı portakal suyu,
- 1.5 çay bardağı ananas suyu
- 5 çay kaşığı Hindistan cevizi

Karıştırıp içtiğimizde ağrılarımız keseceğini belirti.

Kabızlık ve ödem için ise her öğlen yaptığınız salatanın içerisine avokado ekleyin dedi. Akşam yemeğine değil öğlen yemeğine koyun.

Bayanlarda göbeğinden dolayı herkesin kendisini hamile sandığını fakat böyle bir şey olmadığını açıkladı.

Göbek eriten madde nedir?


Siyah fasulye : Sıfır yağ içeren siyah fasulye lif ve protein açısından oldukça zengindir. Doğada koyu renk yüksek oranda flavonoid içerir. Bu da karın bölgesindeki yağların yakılmasını hızlandırır.

Patlamış mısır : Tatlandırılmamış ve tuzlanmamış olmak şartıyla patlamış mısır zayıflamaya yardımcıdır. Tam tahıl gibi maddeler içerdiği için genel sağlık için önemlidir.

Elma sirkesi : Yağ yakma konusundaki popülerdir. İçeriğindeki asetik asit yağları yakar ve depolanmasını önler.


Yemişler : Fındık ve kuruyemişlerin yarısı yağ olmasına rağmen bu yağlar doymamış olduğu için kilo yapıcı özellik göstermez. Aksine obeziteyi engeller ve aşırı kiloların depolanmasını önler.
Soğuk patates: Patatesi sıcak değil, soğuk tüketmek bölgesel yağlanmayı engeller.

Beyaz çay : Beyaz Çin Çayı, yağ hücrelerinin kapasitelerinin yüzde 70'i kadar daha az yağ depolamasını sağlar. Armut: Lif açısından zengin, kalori bakımından fakir olan armut, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde karın bölgesinde depolanan hayvansal yağların yakılmasını hızlandırır. Kahvaltıdan, öğle ve akşam yemeğinden önce 1 armut yiyerek göbek yağlarınızı eritebilirsiniz.

Dünyanın en güçlü antioksidanının patlamış mısır olduğunu açıkladı. Akşamları televizyon izlerken yağlı yiyecekler veya çerezler yemek yerine patlamış mısır yenmesini önerdi. Günde 2 bardak akşamları yemeniz yeterli olduğunu belirti.